Bril & Lens

De hippe
opticien

Mocht je nog op zoek zijn naar een bril die perfect op je neus zal staan, ga dan naar Bril & Lens in Monnickendam. Deze zaak is onze favoriet als het gaat om optiek. En nee, we hebben er geen aandelen in. Mocht je hier een aankoop doen, dan wordt alleen ons trotste gevoel aangevuld en niet onze portemonnee. Sterker nog, als wij deze opticien bezoeken worden we hebberig en zijn we binnen no time failliet. Ze verkopen namelijk monturen van 24 karaats goud, letterlijke eyecatchers! Bril & Lens kwam naar ons toe voor een nieuwe branding en op het logo na, mochten we losgaan. We hebben een huisstijl neergezet dat perfect aansluit op de merkwaarden van Bril & Lens en zelfs nog verder verrijkt. De huisstijl hebben we laten terugkomen op visitekaartjes, flyers en in de algemene communicatie.

Voor deze fijne klant hebben we ook nog iets bijzonders mogen doen. We zouden The Pack niet zijn als we niet een stapje extra naar succes zetten. Om de winkel te laten opvallen, hebben we een bord ontworpen en laten maken. Een houten bord om precies te zijn, waarop ons ontwerp is gebrand. Naast de grafische ontwerpen zijn wij ook aanwezig geweest bij gezellige evenementen. Niet alleen om te feesten, maar ook om materiaal te schieten voor diverse aftermovies.

Over Bril & Lens

De naam zegt het al, ‘Bril en Lens’ draait om optiek. Brillen, lenzen en alles wat te maken heeft met de verlenging van het prachtige oog. Bril en Lens staat bekend om de persoonlijke benadering en service. Maar wordt vooral herkend door de unieke monturen die zij aanbieden, die variëren van klassiek tot vintage Zij weten namelijk dat iedereen uniek is en dat willen zij benadrukken door een eigentijdse collectie aan vintage en klassieke monturen. Bij Bril en Lens zien zij een bril als een toevoeging van de persoonlijkheid en een verrijking van de identiteit.