Website laten maken

Ben je op zoek naar een betrouwbaar webdesign bureau, waar je een professionele website kan laten maken die voldoet aan alle eisen die aan een moderne website gesteld worden? Dan kan het zo zijn dat jij hier je match gevonden hebt! Wij hebben de expertise en ervaring om jou te helpen aan een gloed nieuwe website. Wij maken websites die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens werken om jouw online doelen te behalen. Dit komt omdat wij altijd vanuit de eind gebruiker denken, ontwerpen en bouwen. Op die manier voelen jouw website bezoekers zich gelijk thuis op je website en krijg jij de beste resultaten.

Website laten ontwerpen

Een goede website begint bij bij de gebruikservaring. Dit noemen we in ons vak User Experience Design (UX). In de eerste fase bepalen we welke pagina's nodig zijn voor jouw website en bepalen we welke functies er in moeten komen, we doen dit in een wireframe. Zodra het plan uitgewerkt is en akkoord bevonden door de klant gaan we verder met het ontwerpen van de website User Interface Design (UI). Tijdens deze fase wordt aan de hand van het wireframe de website ontworpen.

Waarom je website laten bouwen door The Pack?

The Pack is een digital powerhouse. Wij zijn trots op onze developers, die voor ieder project state of the art code opleveren. Ieder stukje code wordt semantisch geschreven en krijgt een goede basis SEO. Hiermee geven we unieke content waarde voor zoekmachines. Onze websites zijn daarbij onwijs toegankelijk voor de gebruikers, dit houdt ondermeer in dat: de websites super snel zijn, mobiel vriendelijk en bruikbaar voor mensen met een audiovisuele beperking.

WordPress maakt website onderhoud voor ondernemers makkelijk

Onze websites worden gebouwd in Wordpress en zijn altijd op maat gemaakt. Alle wensen van de klant en doelgroep worden toegepast tijdens de ontwerp en bouw fase van de website. Tijdens deze fases is alles mogelijk. Bij WordPress kan je thema's downloaden en installeren, dit worden templates genoemd, deze kan je zien als een kleurplaat voor websites. Hierdoor lijken veel websites op elkaar en worden er ook websites verkocht voor hele lage prijzen. Wij maken deze thema's zelf op maat voor onze klanten. Hierdoor ervaren onze klanten de gebruiksvriendelijkheid van WordPress tijdens onderhoud, maar hebben ze ook de unieke op maat gemaakte website.

Wat kost een website bij The Pack?

Nu ben je natuurlijk benieuwd hoeveel een website gaat kosten? Hier kunnen we helaas geen concreet antwoord op geven. Al onze websites worden op maat gemaakt en daardoor de uiteindelijk prijs afhangt van de wensen van jou als klant, maar ook wat het best gaat werken voor jouw klanten. Toch hebben we 2 soorten websites om toch een prijs indicatie te geven. Ben je opzoek naar een simpele website die je gebruikt als visitekaartje? Dan raden we je aan om voor een Bootstrap website te kiezen. In tegenstelling tot een website op maat zijn bootstrap websites eenvoudiger, hierdoor kunnen we ze sneller opleveren en zijn ze dus ook voordeliger.

Hoelang gaat mijn website mee?

Websites moeten van hoge kwaliteit zijn en lang mee gaan. Daarom bouwt ons team websites vanuit een duurzaam oogpunt en met oog op de toekomst. Een goed gebouwde website met een modern ontwerp gaat gemiddeld tussen de 5 en 7 jaar mee. Het is dus belangrijk dat je een partij kiest die goed aan jouw verwachtingen voldoet, en let op goedkoop is vaak duurkoop.

Investeringen onderbouwen met data

Meten is weten, wij leveren je website op met verschillende data trackings mogelijkheden. Dit kan een Facebook pixel zijn, Google analytics tracking of andere trackingsnippets. Dit geeft inzicht in wie je gebruikers zijn en wat ze doen op je website. Ook geeft deze data je een voorsprong als je een online marketing campagne op wilt zetten.

Eerlijk website advies

The Pack geeft altijd eerlijk advies over de haalbaarheid van een project. We denken graag met je mee om jouw doelstellingen te behalen. Een website speelt tegenwoordig steeds meer een cruciale rol in de bedrijfsvoering, wij vinden het belangrijk bij het opzetten en opleveren van een nieuwe website dat de ondernemer goed op de hoogte is van zijn te nemen stappen. Op aanvraag kunnen we ook een roadmap opzetten voor je bedrijf met toekomstige upgrades. Zo weet de ondernemer wat hij de komende 5 jaar kan implementeren en upgraden om zijn of haar business beter te laten functioneren online.

Meer dan een webdesign bureau

The Pack is een Digital Agency wat dus inhoud dat we meer doen dan alleen het maken van websites. Zo kan je bij ons terecht voor het laten uitzetten van strategien om jouw doelstellingen sneller te behalen of het inzetten van Online marketing zoals seo, sea of social media advertenties om gedeeltes van jouw bedrijf een boost te geven.