Website laten maken

Wij bouwen websites en daar zijn we goed in. Het is een dienst waar al onze specialiteiten aan bod komen. We bouwen een website, vullen deze met pakkende content en laten het met een goede strategie shinen. We bouwen niet zomaar websites. We bouwen websites die karaktervol, veilig en artistiek zijn. Websites die een verlengstuk zijn van je bedrijf en door de duurzaamheid lang meegaan.

Uniek en op maat gebouwd

Onze websites worden gebouwd in Wordpress en zijn altijd op maat gemaakt. Alle wensen van de klant en doelgroep worden toegepast tijdens het bouwen. Hierbij is letterlijk alles mogelijk. We bouwen unieke websites en maken dus geen gebruik van bestaande templates. Ieder stukje code wordt semantisch geschreven en krijgt een goede basis SEO. Hiermee geven we unieke content waarde voor zoekmachines. Onze websites zijn daarbij onwijs toegankelijk. En omdat Wordpress gebruiksvriendelijk is, kunnen klanten zelf gemakkelijk hun website aanpassen.

Testen en bouwen

We bouwen in fases en testen in rondes. Om een website zo optimaal mogelijk te bouwen maken we gebruik van twee feedbackrondes. Hiermee testen we de ontwerpen en verzamelen we feedback om weer verder te kunnen bouwen. Tijden het bouwen staat User Experience weer centraal, want uiteindelijk draait het allemaal om de gebruiker.

Duurzame bouw en hosting

Websites moeten van kwaliteit zijn en lang mee gaan. Daarom bouwt ons team websites vanuit een duurzaam oogpunt en met oog op de toekomst. We zijn niet alleen goed in bouwen en creƫren, maar ook in onderhouden. Daarom bieden we ook hosting aan. Als we een hosting commitment met je aangaan, krijg je van ons een gratis SSL-certificaat. Dit houdt in dat de verbinding van je website via een beveiligde https verbinding loopt. Naast de beveiligde verbinding zorgen we er ook voor dat niks verloren kan gaan. Ons systeem draait om de vier uur en zeven dagen een back-up op meerdere plekken. Jouw database en services worden dus altijd gebackupt en encrypted.