Webshop laten maken

De simpele definitie van e-commerce is elektronische handel en dat draait allemaal om online handel. Ons team creëert e-commerce oplossingen om winkelervaringen te optimaliseren. Dat doen we door webshops te bouwen met oog voor user experience en hierbij gebruiken we de beste technieken. We streven naar oplossingen die ervoor zorgen dat bezoekers loyale klanten worden.

Passende webshops

Bedrijven hebben websites en willen veelal ook online hun producten en/of diensten verkopen. Wij haken daarop in door toffe en op maat gemaakte webshops bouwen. Dit doen we voor zowel kleine als grote bedrijven. Qua functies zal het soepel werken en het ontwerp zal feilloos aansluiten of jouw bedrijf en doelgroep. Ook kunnen we een koppeling maken tussen het kassasysteem en voorraadbeheer. Wel zo makkelijk! We bouwen daarbij webshops met een veilige en vertrouwde omgeving en stellen hierbij hoge eisen aan de technieken en het ontwerp.

Loyale klanten

Het draait allemaal om conversie optimalisatie en loyale klanten. En die halen we binnen met een goede User Experience. In jouw webshop bieden we gebruikers de perfecte gebruikerservaring. Zodat ze niet alleen worden binnengehaald, maar ook zullen blijven. The Pack is dan ook gespecialiseerd in het vergroten van conversie. We analyseren het gedrag van de gebruiker door Google Analytics te gebruiken en A/B testing, zodat de webshop kan inspelen op hun behoeften. Om de vindbaarheid van je webshop te vergroten, creëren we SEO content dat natuurlijk perfect aansluit op jouw doelgroep. Uiteindelijk streven we ernaar om de doelgroep terug te laten keren naar je webshop. Dit kunnen we stimuleren door advertenties en banners in te zetten. Ook wel re-targetting genoemd.