Video

Een authentiek verhaal zorgt voor verbinding. Vooral als het wordt verteld in een overtuigende video. Video als visuele bijsluiter is makkelijk deelbare content en vertaalt je strategie naar je doelgroep. Video content wordt langer onthouden en als content wordt onthouden, wordt jouw bedrijf onthouden. De mens is van nature nou eenmaal een visueel wezen. De voordelen van video zijn eindeloos en creëert de juiste interactie tussen jou en de doelgroep.

Directe storytelling

Iedereen kan beelden schieten en ze afspelen, maar ons team brengt het verhaal over. We leggen persoonlijke beelden vast die impact creëren. Beelden die verrassen, overtuigen maar er vooral voor zorgen dat jouw bedrijf op een krachtige manier kan communiceren met de doelgroep. Of het nou gaat om promotiemateriaal of het tot leven brengen van je website. Videocontent draait om meer dan alleen filmen. We richten ons ook op animatie. Soms is geschoten beeld niet voldoende of passend. Aan de hand van animatie zorgen wij ervoor dat jouw boodschap helder en concreet overkomt.

Van concept naar eindshot

Alles wordt stap voor stap aangepakt. Eerst bespreken we samen de doelen en daarna ontwikkelen we strategieën en concepten. We creëren een storyboard en een passend productieplan. We filmen wat jij nodig hebt, maar vooral wat jouw doelgroep graag wil zien. Op basis van jouw input wordt indrukwekkende video content gecreëerd. Een aftermovie, commercial, lange film of branding productie. We regelen een crew, monteren, bewerken en werken alles tot detail uit. Alles is mogelijk en geschikt voor alle media.