User Experience Design

Met User Experience Design richten we ons op gebruikerservaring. Een goed UX design creƫert een goede digitale beleving. Het zorgt voor een positief gevoel bij het gebruiken van een digitale applicatie. Als gebruiker van onze diensten ervaar je een bepaald gevoel. Dit kan zowel positief, negatief als neutraal zijn. We hopen natuurlijk op een positieve vibe, maar het gaat er dus om dat je altijd iets voelt en ervaart. Je verwachtingen moeten aansluiten op de beleving en hierdoor ontstaat een positieve beleving.

Soepele werking

Bezoekers hebben een doel voor ogen en willen zich tijdens deze jacht geholpen voelen. Als bedrijf willen wij onze gebruikers natuurlijk niet dwarsbomen tijdens het strijden. Niks is irritanter dan een website of app die niet soepel meewerkt, daar krijgen we het allemaal een beetje benauwd van. Daarom maken we het pad zo makkelijk mogelijk voor onze gebruikers. We ontwikkelen stappen die instinctief en logisch werken. Gebruikers zullen hierdoor het juiste gevoel ervaren en dit zal uiteindelijk weer leiden tot meer conversie. Gebruikers blij, wij blij!

The Pack en UX

UX is een proces van onderzoeken, analyseren, definiƫren, implementatie en optimalisatie. Dit hele proces begint bij jou, onze lieftallige gebruiker. We leren jou kennen en optimaliseren daarmee de gebruikerservaring. We werken losse steken weg. Dit doen we door jouw verwachtingen te verwerken in een soepele gebruikerservaring en een ontwerp dat natuurlijk aanvoelt.