Rebranding

Rebranding draait om bewegen en is het herpositioneren van je merk. Waar de meeste denken dat het enkel gaat om een cosmetische ingreep, weten wij dat het veel meer dan dat inhoudt. Rebranding draait in ieder geval altijd om verandering. En soms is het inderdaad een kleine make-over, waarbij andere kleuren en vormen aan pas komen. Maar soms wordt het over een full-package boeg gegooid, waarmee wij bedrijven compleet veranderen.

Inspelen op veranderingen

Het online tijdperk is ons thuisfront, maar die verandert bizar snel. Inzichten en behoeften veranderen en dat vraagt om een snelle reactie. Wij spelen hierop in door rebranding in te zetten. We ontwerpen, bouwen en creƫren hetgeen dat jouw bedrijf nodig heeft. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je identiteit niet meer aansluit. Tijd om deze dan aan te passen. Wellicht wil je een nieuwe positie innemen op de markt of wil je naar een andere markt. Het kan ook zijn dat je een slechte reputatie wil verbeteren. Welke ontwikkelingen het ook zijn, wij rebranden tot een oplossing.

The Pack en rebranding

We begrijpen de waarde van veranderingen, of het nou gaat om kleine of drastische veranderingen. Samen met jou bekijken we wat nodig is. We werken hierbij van binnen naar buiten. Wat is de inhoud en functioneert deze nog goed als een basis? Als de basis staat gaan we aan de slag met het uiterlijk. Wat er ook moet gebeuren, we zorgen voor veranderingen en brengen het tot leven.