Ontwerp van de website

Mensen nemen 80% van alle informatie op met hun ogen. Om het oog te geven wat het wil, ontwerpen we aan de hand van UI Design. UI Design betekent User Interface Design en zijn grafische schermen van een digitale applicatie. Platgezegd: het visuele plaatje. Deze schermen zorgen ervoor dat digitale applicaties kunnen communiceren met gebruikers.

Natuurlijke werking

UI Design heeft eigenlijk twee doelen. Enerzijds zorgen we met UI ervoor dat de gebruiker een applicatie kan bedienen. Anderzijds zorgen we met UI ervoor dat de applicatie informatie aan de gebruiker kan geven. En dit allemaal verwerkt in een aantrekkelijk ontwerp. Maar het is wel meer dan alleen een mooi ontwerp. Alles in een UI ontwerp moet natuurlijk aanvoelen en toegang bieden. Kleuren, buttons, typografie en iconen. Alles moet logisch zijn. Net zoals bij UX Design, moet UI design ervoor zorgen dat de gebruiker de applicatie positief kan ervaren.

Alles voor de gebruiker

Met UI creƫren we balans tussen de aantrekkelijkheid van een ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid. En omdat het uiteindelijk allemaal om de gebruiker draait, ontwerpen we een UI Design altijd met UX in ons achterhoofd. Het ontwerpproces draait daarom net zoals bij UX design om onderzoeken, implementatie, testen en optimalisatie. Tijdens diverse feedbackrondes zorgen we ervoor dat beleving en verwachtingen feilloos worden verwerkt in een visueel ontwerp.

Ook bekend van hostingwijzer.nl