Online marketing

Laten we er kort en bondig over zijn: waarom zou je niet online adverteren? Met alle online mogelijkheden is het bereik groot en de mogelijkheden nog groter. De marketeers in ons team hoeven zich in ieder geval nooit te vervelen. Met online adverteren verbinden wij online strategie met de uitvoering en brengen we jouw bedrijf tot leven.

Optimale zichtbaarheid

Online adverteren is the way to go. Want we willen boosten, naamsbekendheid en conversie creëren. We willen de doelgroep op een efficiënte en effectieve manier bereiken en doen dat onder andere met toffe social media campagnes, indrukwekkende website banners specialisatie en het inzetten Adwords. We maken optimaal gebruik van alle interactive mogelijkheden en doen er alles aan om jouw doelgroep online te bereiken.

Online adds met The Pack

The Pack begrijpt de waarde van online adverteren. Maar belangrijker is dat we begrijpen hoe we pakkende advertenties kunnen creëren. Advertenties met goed design en herhaling, zodat de doelgroep hier niet meer omheen kan. We creëren niet alleen advertenties maar meten ook het succes. Aan de hand van Google Analytics en Adwords spelen we in op advertenties die indruk maken en bepalen we welke verbeteringen we kunnen maken. Hiermee bieden we inzicht en kunnen we de afstand tussen jouw bedrijf en de doelgroep verkleinen.