Copywriting

Om een optimale digitale ervaring te creëren is content onmisbaar. Zoals de bekende woorden het perfect omschrijven: Content is King. Ons team bestaat uit contentmakers en verhalenvertellers die erin geloven dat copywriting blijft hangen en een sterke toegevoegde waarde heeft.

Verleiden met copy

De platte definitie van copywriting is het schrijven van pakkende en wervende teksten voor commerciële doeleinden. Onze definitie is het creëren van waardevolle verhalen die een indruk achterlaten. Met copywriting creëren we unieke content en willen we het gedrag van de lezer beïnvloeden. We willen ze verleiden en overtuigen. Jouw verhaal zal door copywriting aanzetten tot actie.

Schrijven, schrappen en redigeren

Wij weten hoe we de juiste snaren moeten raken, maar bespreken eerst met jou welke snaren dit precies moeten zijn. We bespreken de inhoud en het doel van jouw verhaal. Misschien heb je slechts een idee of staat er al een deel op papier. Of heb je Engelse teksten nodig? Aan de hand van jouw input gaan we schrijven, schrappen, vertalen en redigeren. Dat doen we voor websites, folders, promotiemateriaal en heel veel andere dingen. We vertalen jouw verhaal naar een oplossing en laten jouw bedrijf leven met de kracht van het geschreven woord.

SEO geschreven

Het schrijven van waardevolle content gaat hand in hand met zoekmachine optimalisatie (SEO). Ons team schrijft altijd vanuit een SEO aanpak, om ervoor te zorgen dat content wordt gevonden door zoekmachines en bezoekers. We creëren unieke content en gebruiken passende zoekwoorden. Hiermee zorgen we ervoor dat zoekmachines niet meer om jou heen kunnen en laten we conversie groeien.

“Er wordt gezegd dat een foto meer dan duizend woorden waard is. Maar in de handen van een goede content creator is een woord meer dan duizend foto’s waard.”