Co-creation

Met co-creation komen twee werelden samen. We stimuleren sparsessies waarmee kennis en inzichten worden samengebracht met onze expertises. Co-creation is een strategie die we inzetten om antwoorden te krijgen op branche specifieke vraagstukken en om waardevolle inzichten te verkrijgen.

Kennis en inzichten

Vrijwel alle grote projecten worden gestart met een creatieve spar sessie, waarbij alles op tafel wordt gegooid. We willen alles van onze klanten weten. Zij kennen hun markt en wij (vaak) nog niet. We luisteren aandachtig, noteren letterlijk alles en proberen hiermee nieuwe inzichten te verkrijgen. Hiermee kunnen we ons beter verplaatsen in de klant en leren we de markt beter begrijpen. Later vertalen wij deze inzichten naar een digitale oplossing.

The Pack en co-creation

Onze klanten zijn partners in crime. Hun inzichten zijn voor ons het juiste begin en dat is al het halve werk. We stimuleren samenwerking in ieder project en starten alle grote samenwerkingen met een leerzame sessie. Hiermee kunnen we optimaal creƫren en vergroten we het succes van een project. Iedere sessie geeft invulling aan hoe we de doelstellingen sneller en beter kunnen bereiken.