App laten ontwerpen

Ons leven bestaat uit apps en ze zorgen ervoor dat alles simpeler, fijner en makkelijker wordt gemaakt. Een app is simpel gezegd een applicatie met een functionele waarde. Maar het is ook een verlengstuk van een website en van ons doen en laten. Het speelt in op onze emotie en moet een goed gevoel geven. De beste apps zijn technisch gezien geweldig, hebben een goede user experience en zien er vooral aantrekkelijk uit.

Een perfecte match

App design is waardevol en draait om meer dan alleen ‘mooie’ ontwerpen. Een app moet logisch in elkaar zitten en een lekkere gebruikers flow hebben. Om een app zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, ontwerpen we aan de hand van User Experience Design. Hiermee geven we functies een natuurlijke en soepele werking. Om het oog ook te geven wat het wil, zetten we vervolgens User Interface Design in. Hiermee ontwerpen we een visueel plaatje, dat aansluit op de doelen en je huisstijl. UX en UI gaan hand in hand en zorgen ervoor dat onze apps toegankelijk en uiteindelijk onmisbaar worden.

The Pack en app design

The Pack ontwerp aan de hand van onderzoek en gevoel. We bekijken wat je nodig hebt, maar vooral wat de gebruiker nodig heeft. Als de ontwerpen klaar zijn, is het tijd om te testen. We ontwikkelen een prototype waarmee logica en interactie worden getest. Alles wordt tot in detail getest, zodat het eindresultaat perfect is. Daarnaast ontwikkelen we apps die geschikt zijn voor alle apparaten en geschikt zijn voor iOS, Android en Windows.