Adverteren op social media

Wil je een groot aantal consumenten bereiken? Dan kan je het best adverteren op social media! Met social media advertenties wordt er een boost gegeven aan je bedrijf of één van je diensten waardoor je als merk meer aandacht krijgt. Hierbij kun je denken aan het vergroten van het aantal volgers, meer producten verkopen of het genereren van meer naamsbekendheid.

Doelgericht nieuwe klanten benaderen

Wanneer je als bedrijf gaat adverteren op social media, koop je advertentie ruimte in op sociale netwerken. De gebruikers van deze netwerken krijgen dan je advertenties te zien. Door te adverteren op social media kan je op basis van eigenschappen, activiteiten en interesses van de gebruikers heel specifiek jouw ideale klanten benaderen. Je advertentie komt dan bij een zo relevant mogelijk publiek terecht.

Advertentie mogelijkheden

The Pack kan je ondersteunen bij het adverteren op diverse platformen, de meest bekende zijn uiteraard Facebook & Instagram. Maar wij adverteren ook op LinkedIn, Twitter & Youtube. Ieder platform heeft zijn eigen kracht, wij zetten ons graag in om te kijken welk advertentie platform het best bij jouw bedrijf past.

Retargeting na bezoek website

Door het implementeren van tracking pixels in je website kunnen je websitebezoekers automatisch een advertentie getoond krijgen. Als website-eigenaar weet je niet precies wie je bezoeker was, maar door de tracking pixels weten de social platformen dit wel en tonen op basis van die informatie gericht advertenties. Je zal vast wel eens hebben ervaren dat na het bekijken van een aantal producten in een webwinkel er vervolgens op social media dezelfde of vergelijkbare producten werden aangeprezen in de advertenties van die webwinkel. Dit is dus retargeting en is een zeer effectieve vorm van adverteren op social media.