Dearest friends & business relations,

We would like to take a moment to thank all the people fighting in the front line of this pandemic. A big thanks to all the people that are making insane hours to take care of people that have fallen ill to the corona virus, also a big thanks to everyone that is still working to keep our country running. Last but not least we try to help the best we can, our entire team is currently working from home to do our part in #flattenthatcurve and would like to thank all the other people that are currently participating in this same movement. Thankfully we are used to working from home every now and then. If you have any questions about working from home or running your business online we are happy to answer them!

We are all in this together, stay safe and keep an eye out for each other! And for god sakes share your toilet paper with the neighbors...

Wortels en co website op mobiel Wortels en co website op een tablet Apple pencil Wortels en co mobiele website

Nieuwe wortels & co website

Diensten

  • Website UX/UI

Over Wortels & co

Wortels en Co is een initiatief van Werkom en is een bijzondere organisatie. Ze faciliteren werk en dagbesteding voor mensen met een verzwakte positie in de arbeidsmarkt. Op de werkplaats van Wortels en Co worden mooie producten gemaakt. Denk aan wortelbakken en meubels van sterk hout. Allemaal met de hand en met een grote passie. De producten van Wortel en Co worden bij veel horecagelegenheden afgenomen. Veel zaken hebben de wortelbakken met eigen kruiden staan. Deze worden niet alleen gemaakt en gebracht door de werknemers van Wortel en Co, maar worden ook door hen onderhouden!

Sleep naar andere pagina's
  • Wortels en co website menu ontwerp
  • Wortels en co website veel gestelde vragen ontwerp
  • Een plaats voor iedereen

    Wortels en Co is een organisatie die mensen met een maatschappelijke achterstand een kans geeft. Dit kan zijn als dagbesteding maar ook voor herintegratie op de arbeidsmarkt. De werknemers van Wortels en Co werken aan verschillende producten gemaakt van hout; zoals de bekende wortel bakken. Deze worden bij horeca locaties neergezet en ook onderhouden door de mensen van Wortels en Co. Het was dus belangrijk dat de website zou uitstralen dat niemand wordt uitgesloten, een echte feelgood-website dus. Daarnaast was het belangrijk om het maatschappelijke aspect goed naar voren te laten komen.

  • Een website met een ruw randje

    De website is ontworpen met de natuurlijke insteek. Wortels en Co put veel inspiratie uit de natuur en het werken met je handen of dat nou in de aarde is of in een zagerij. De website van Wortels en Co wordt daarom gekenmerkt door de verfstrepen op de website en het werken buiten het grid. Dit gaf de website een erg unieke uitrstaling, die al zeggen we het zelf erg goed bij de filosofie van Wortels en Co past.