Tapperuse Commercial

Diensten

 • Concept
 • Illustratie
 • Animatie

Over Tapperuse

Tapperuse is een app waarmee je in Nederland kunt betalen voor je gebruik bij onder andere sauna’s, attractieparken en musea. De app introduceert het pay-per-use model en laat gebruikers alleen betalen voor de daadwerkelijke tijd die ze ergens doorbrengen. Zonder extra kosten en lekker makkelijk. Tapperuse heeft ons benaderd om dit innovatieve concept uit te werken tot een werkend product. Dit heeft geleid tot een toffe samenwerking, waarbij we momenteel nog steeds nauw samenwerken met het development team.

Sleep naar andere pagina's
 • Illustraties op maat

  Om Tapperuse ook op de televisie te laten stralen hebben we een pakkende commercial gecreëerd. We zijn begonnen met een aantal storyboards. Hieruit zijn een aantal elementen gekomen die in een later stadium door ons zijn geïllustreerd. De illustraties sluiten perfect aan op de stijl en kernwaarden van Tapperuse. Het doel was om de illustraties en de commercial heel vriendelijk en aantrekkelijk over te laten komen.

 • Animatie

  Om de sprekende commercial van Tapperuse te creëren, hebben we de illustraties geanimeerd en afgewerkt in After Effects. De illustraties zijn los geïmporteerd. Ze bewegen los van elkaar en geven de 2D commercial een sterk dynamisch gevoel.

 • Talpa Netwerk

  Je hebt het ongetwijfeld voorbij zien komen op televisie. “Tap in, Tap uit, Tik af!” De commercial heeft een jaar lang op het Talpa Netwerk gedraaid en is te zien geweest bij onder andere SBS6 en Veronica. De Tapperuse commercial is voor ons team een grote mijlpaal. Ons werk, stralend en al op televisie. Wij zijn trots!