SiYou onze technische buren

Diensten

 • User Experience
 • User Interface Design

Over SiYou

SiYou zijn onze technische buren, concullega's en soms ook partner in crime in het digitale speelveld. Ze zijn een internetbureau en richten zich op websites, apps en complexe maatwerk oplossingen. Klinkt het bekend in je oren? Juist, wij bieden praktisch gezien dezelfde diensten aan, maar het team van SiYou is meer een technische partij. Om samen de digitale toekomst te veroveren werken we af en toe samen en vullen wij hun aan door ontwerpen te leveren. Het was dan ook geen verrassing toen SiYou ons vroeg om een ontwerp voor hun nieuwe website.

Een staaltje fris design

SiYou was toe aan verandering en de aanpak was simpel. Er moest een nieuw ontwerp komen, eentje met een ander karakter en nieuw leven. In het nieuwe ontwerp hebben we gekozen voor apart kleurgebruik, eigentijdse typografie en dynamische lay-outs. Flitsend groen, mooi paars en passende beelden. Hiermee laten we het ontwerp aanspreken en flink stralen. We hebben de hele website een officieel Pack jasje gegeven en zetten SiYou fris op de kaart.

 • Complete website overhaul

  Met het nieuwe ontwerp trekken we SiYou met een heel ander karakter 2019 in. De website heeft een beste metamorfose gehad en is tot in detail veranderd. Het doel was om de website te transformeren naar een aantrekkelijk en passend geheel. Iets wat goed past binnen de digitale wereld en onze industrie.

 • Opvallende kleuren

  De felle kleuren in het nieuwe ontwerp van SiYou maken het compleet af. Na het eerste gepresenteerde ontwerp kregen we de opdracht om alles overboord te gooien en los te gaan. Als creatieven hoefde dit geen tweede keer tegen ons gezegd te worden. Hierdoor is deze sprekende combinatie ontstaan en zijn we gaan werken met een kleurencombi die totaal niet alledaags is.

Sleep naar andere pagina's
 • siyou_website_ontwerp_homepage
 • siyou_website_ontwerp_tekstblok
 • siyou_website_ontwerp_project-pagina
 • siyou_website_ontwerp_banner