Dearest friends & business relations,

We would like to take a moment to thank all the people fighting in the front line of this pandemic. A big thanks to all the people that are making insane hours to take care of people that have fallen ill to the corona virus, also a big thanks to everyone that is still working to keep our country running. Last but not least we try to help the best we can, our entire team is currently working from home to do our part in #flattenthatcurve and would like to thank all the other people that are currently participating in this same movement. Thankfully we are used to working from home every now and then. If you have any questions about working from home or running your business online we are happy to answer them!

We are all in this together, stay safe and keep an eye out for each other! And for god sakes share your toilet paper with the neighbors...

Toegankelijke website, toegankelijke zorg

Diensten

 • UX/UI design
 • Development
 • Copywriting

Over SEWA

SEWA is een instelling voor psychosociale hulpverlening en zet zich in voor iedereen die zorg nodig heeft. Ze bieden hulp aan jongeren, volwassenen en ouderen en zijn een betrouwbare zorginstelling. SEWA wilde een nieuwe website die een verlenging zou zijn van hun visie en persoonlijke benadering. Aan de hand van hun complexe input hebben wij een professionele en toegankelijke website gecreëerd.

Sleep naar andere pagina's
 • Begrijpelijk en leesbaar jargon

  Het simpel maken van content was een grote uitdaging. Complexe teksten en jargon moesten een begrijpelijk verhaal worden voor iedereen. Letterlijk iedereen, want de doelgroep van SEWA is hemelsbreed. We hebben ons verdiept in de materie van psychosociale zorg en SEWA. Door een sterk staaltje copywriting hebben we de inhoud van de website begrijpelijk, maar ook inspirerend gemaakt voor iedere doelgroep. Om jargon uit te leggen hebben we een tooltip ontwikkeld die de afstand tussen de bezoeker en SEWA verkleint.. Deze tooltip geeft uitleg zodra je met je cursor over het desbetreffende woord heen gaat. Bezoekers worden hiermee direct geïnformeerd.

 • Een huisstijl om te verbinden

  SEWA staat voor helpende handen, onbaatzuchtige zorg en verbinden. Een krachtig verhaal die duidelijk moest worden op de website. Het creatieve proces is begonnen met het creëren van de SEWA huisstijl. Hierin hebben wij gekozen voor rustig kleurgebruik, duidelijke typografie en aantrekkelijk beeldmateriaal. De nieuwe huisstijl verrijkt de kernwaarden van SEWA en verbindt bezoekers met de boodschap die ze willen overbrengen.

 • Custom doneren

  Mensen die het financieel niet redden, krijgen evengoed hulp van SEWA. Daarvoor vragen zij om donaties. Om doneren zo laagdrempelig mogelijk te maken, hebben wij een custom donatiesysteem ontwikkeld. Het proces is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk. Gebruikers voeren hun naam, e-mailadres en gewenste bedrag in. Daarna volgen zij enkele korte stappen binnen het betaalsysteem. Simpel gezegd, makkelijker gedaan.

Toegankelijke website, toegankelijke zorg

SEWA biedt veel soorten zorg aan en kon dit niet op een overzichtelijke manier aanbieden. Veel informatie die veel te complex was. Wij begrepen er niks van en dat betekende dat de doelgroep er ook niks van zou snappen. Om dit op te lossen hebben we een website gecreëerd die het complexe simpel maakt en de drempel van kennismaking verlaagt. We hebben de website een goede structuur gegeven Om dit op te lossen hebben we aan de hand van een goede structuur een website gecreëerd die het complexe simpel maakt. We verlagen de drempel van kennismaking en vergroten toegankelijkheid voor iedere doelgroep.