Online boekhouden met beleving

Diensten

  • UI/UX Design
  • Development
  • Copywriting

Over Boom adviesgroep

Boom Adviesgroep is dé boekhouder voor ondernemers. Ze geloven in ambitie en ondersteunen ondernemers met cijfers. Cijfers die vertaald worden naar inzichten en mogelijkheden. Boom Adviesgroep vroeg aan ons of we een nieuwe website konden creëren. Wij kwamen met een nieuwe website en een online beleving.

  • Boekhouden met een boeiend karakter

    Boom Adviesgroep wilde een website waarmee boekhouden makkelijker en interessant wordt. Begrijpelijk, want de wereld van boekhouden staat er niet echt om bekend aantrekkelijk design te omarmen. De website was flink verouderd en paste niet meer thuis in de nieuwe visie. Ons team kreeg de uitdaging om van een statische zaak een boeiende business te maken. Onze oplossing hiervoor is een website die simpel functioneert en visueel indruk maakt. Copy, illustratie en User Interface gaan hand in hand en creëren een complete gebruikerservaring (UX).

  • Impact met illustraties

    We willen Boom Adviesgroep neerzetten als een merk en hebben daarvoor een unieke illustratiestijl ontwikkeld. We zijn begonnen met schetsen die we vervolgens hebben gedefinieerd tot digitale hoogtepunten. Een creatief proces waarbij toewijding, innovatie en een snufje traditie boekhouden laten leven. Het kleurenpallet is fris en de elementen zijn strak. De illustraties krijgen hierdoor een lekker speels karakter met moderne highlights. Ze maken boekhouden minder complex en zorgen ervoor dat Boom adviesgroep herkenbaar is voor de doelgroep en nieuwe klanten.

Sleep naar andere pagina's
  • Boom adviesgroep website slider ontwerp