Een nieuwe website voor de Albert Cuypmarkt

Diensten

 • Branding
 • Marketing
 • UX/UI design
 • Development

Over De Albert Cuypmarkt

Wie kent ‘m niet? Met 260 kramen is de Albert Cuyp de grootste dagmarkt van Europa en de populairste markt van Nederland. De markt is gelegen is de bruisende Pijp en brengt culturen, mensen en het beste van Amsterdam samen. De Albert Cuypmarkt wil graag hun imago verbeteren en zoveel mogelijk mensen aantrekken en schakelde ons team in. Wij hebben daarom een nieuwe Cuypwebsite gebouwd. Een website die toegankelijk is voor alle doelgroepen en past bij de markt, de Pijp en Amsterdam.

Sleep naar andere pagina's
 • albert cuypmarkt website ui-ux design
 • albert cuypmarkt website geschiedenis slider ui-ux design
 • albert cuypmarkt website trekpleisters ui-ux design
 • Het samenbrengen van doelgroepen

  De grootste uitdaging voor de Albert Cuyp was het versimpelen van een complexe stroom aan informatie voor een scala aan doelgroepen. Dat zowel toegankelijk is voor bezoekers als voor ondernemers. Wij hebben voor de Albert Cuyp een website ontwikkeld die een goede informatiestructuur heeft, toegankelijk is voor bijna alle doelgroepen én meertalig is. Hiermee brengen we op de website niet alleen toeristen, dagjesmensen en Amsterdammers samen, maar ook potentiële ondernemers.

 • Een Amsterdams herontwerp

  Voor de Albert Cuyp was het doel om een herkenbare identiteit creëren. Een identiteit die perfect past in het Amsterdamse straatbeeld en meegaat in de imago van de Pijp. Hipper en moderner. Het kleurenpallet draait allemaal om het Amsterdamse straatbeeld waarbij de kleuren groen, blauw en rood zijn de helden in dit verhaal. We zijn geïnspireerd door de aspecten die we letterlijk zien op straat. Paaltjes, bruggen en de rest van de kenmerkende aspecten. Om diverse doelgroepen op een krachtige manier aan te spreken, hebben we gekozen voor strakke typografie dat modern, tijdloos en passend is.

 • Plan je dag met de Albert Cuyp

  De beste ervaring vindt je op de Albert Cuypmarkt en in de Pijp. En om deze ervaring extra bijzonder te maken, hebben wij een module ontwikkeld waarmee bezoekers op een makkelijke manier hun complete dag kunnen inplannen. Het is overzichtelijk en is op basis van locaties, ervaringen en bezienswaardigheden rondom de Pijp. De module biedt de snelste routes aan en laat zien welke pareltjes er in de Pijp zijn. Het draagt bij aan de beleving van de Albert Cuyp en de Pijp en is een startpunt voor toeristen en dagjesmensen.

 • Een portaal voor ondernemers

  Op de oude website van de Albert Cuyp was een wildgroei aan ondernemers, zonder overzicht, toegankelijkheid en structuur. Om hier verandering in te brengen hebben we speciaal voor de ondernemers een portaal ontwikkeld. In dit portaal kunnen ondernemers zich inloggen en zich inlezen over het laatste nieuws van de markt. Alles wat belangrijk en interessant is om te weten over onder andere evenementen, wetgeving en veranderingen wordt weergeven. Ook worden er nieuwsbrieven gearchiveerd en is er een online ideeënbus om interactie onder de ondernemers te creëren. Met het portaal nemen we ondernemers mee in de digitalisering en maken we dit proces makkelijk voor hen.

Perfect voor onderweg

Een website voor de Albert Cuypmarkt moet natuurlijk ook goed onderweg te bereiken zijn. Daarom hebben we extra nadruk gelegd op de mobiele versie van de website. Deze is makkelijk te navigeren. En je kan snel wat informatie opzoeken over bijvoorbeeld de bereikbaarheid, de openingstijden of het laatste nieuws.